Ballıkaya İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Tokat´ın önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Okulumuz bilimin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar: OKULUMUZ 2012 YILINDA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILAN DENETİMDE TEMİZLİK VE HİJYEN KURALLARINA UYGUN BULUNDUĞUNDAN ´BEYAZ BAYRAK´ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ballikayaio.meb.k12.tr

Adres - BALLIKAYA KÖYÜ / SULUSARAY/ TOKAT

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Sulusaray ilçesi Ballıkaya Köyü´nde olup ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır.

Adres - BALLIKAYA KÖYÜ / SULUSARAY/ TOKAT

Ulaşım İLÇEYE ULAŞIM ÖZEL ARAÇLAR İLE VE KÖY MİNİBÜSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tokat iline 88 km, Sulusaray ilçesine 12 km uzaklıktadır.